Din hjemmeside bygges op af mange typer indhold. Synlige og usynlige!


For at gøre mine webløsninger så gennemsigtige som muligt, nævner jeg her de opgaver, som enten løses af dig, eller i samarbejde.

 
 

SEO Boost

Læs om Squarespace SEO

Squarespace er SEO optimeret, men da de ikke kan kontrollere hvad der indsættes af tekster og billeder, skal du være opmærksom på at navngive og skrive målrettet. Alt nyt materiale som er designet/uploadet af mig, navngiver jeg efter alle kunstens regler fra Google. Men, er siden ikke designet af mig, kan det være en god idé at dykke ned i detaljerne og dobbelt tjekke sitet.

 • Google ranking
  Opsætning af Gmail, G Suite, Google Analytics og rådgivning i at komme på Goggle Maps.

 • Navngivning og beskrivelser af dit video materiale. 
  En Youtube/Vimeo konto opretter du selv og fylder indhold i. Går du op i det visuelle, anbefaler jeg Vimeo. Husk! Video kanalen skal være offentlig.

 • H1, H2, H3 tags
  For at opfylde dette, kan det være nødvendigt at gå layoutet på hjemmesiden igennem.
  Der skal være et H1 tag per Squarespace page.

 • Søgeordsplanlægning og relaterede søgeord
  Disse indgår i hjemmesidens tekster, meta tekst og beskrivelser, fængende overskrifter og billedtekster. Disse skal du selv levere.

  Dine tekster kan du sagtens skrive selv. Men, jeg vil anbefale at du køber dig til gode tekster fra en ekspert: “Google værdsætter gode tekster, og tekster skrevet med det primære mål at gentage det samme ord flest mulige gange er ikke gode tekster. Google ændrer jævnligt de algoritmer, der afgør, hvilke sider der ligger øverst på Google. Og hver gang kommer der endnu mere fokus på det gode indhold.” – majbrittlund.dk

 
 

Bagvæggen
 

 • Firma email
  Gmail alias ex. navn@domæne.dk og opsætning af en autosignatur med adresselinie, links og logo
  G Suite kan du også vælge mod månedligt gebyr fra Google.

 • .dk domæne
  Har du intet webhotel, opsætter jeg gerne. Har du allerede et webhotel med mange redirects eller lign. anbefaler jeg at du kontakter en webarkitekt i stedet.

 • .com domæne
  Køb og host gennem Squarepace

 
 
DANSK
ENGLISH