Squarespace oplæg for klassiske musikere

Dansk Musiker Forbund har spurgt mig om ikke jeg kunne have lyst til at fortælle om mit arbejde, erfaringer som selvstændig og hvad Squarespace kan, til deres Karriere Boost Classic. Det glæder jeg mig meget til! Indrømmet; det giver også sommerfugle i maven da det er mange år siden jeg har talt til en forsamling. Men, passionen for godt design og Squarespace, skal nok sejre over nervøsiteten.

Er du eller en i netværket medlem af Dansk Musiker Forbund, er du mere end velkommen til eventen som afholdes den heldige dato (på min fødseldag) 16. januar 2018. Jeg er på kl. 15:00–16:00.

Følg med inde på DMF's Facebook

 
Karriere Boost Classic_DMF.jpg
 

Tips til dit Adobe flow? Ja, tak som byder!

acuitytraining-tips-from-christel_2017-09-19 at 12.14.33.png

En hurtig én til bloggen: I september gav jeg mit bedste Adobe workflow til Acuity Training blandt 68 andre gode fif. Læs mit ydmyge bidrag her og få inspiration fra de andre bidragere. Jeg er altid selv nysgerrig efter hvordan min grafiske hverdag kan optimeres. Er du eller en du kender også, er der meget at hente i artiklen.

Sådan ændrer du størrelse på Brush-tool i Photoshop:

Christelvoss-adobe-tip_2017-09-19 at 12.14.16.png

Har du ikke SSL? Så betegner Google dit website som usikkert

browser_lock_icon.png

I marts kom der atter nye tider i Google Chrome og Mozilla Firefox browserne, nu er det nemlig helt tydeligt for de besøgende, om din hjemmeside er beskyttet med SSL kryptering og dermed sikker for dine besøgende at besøge.

Herudover har Google meldt ud, at hjemmesider med SSL certifikat kan se frem til at få en bedre placering i søgeresultaterne i en Google søgning end ikke krypterede hjemmesider. Jeg ser stadig mange sites som mangler denne yderst vigtige opdatering.


SSL KRYPTERING GIVER HØJ SIKKERHED

SSL betyder Secure Socket Layer, og med et SSL certifikat på din hjemmeside bliver der oprettet en sikker krypteret forbindelse mellem dit websites server og den besøgendes webbrowser. SSL certifikatet udstedes af godkendte udbydere, som bekræfter at hjemmesideejeren har ret til at bruge det pågældende domæne, og at virksomheden bag websitet er legitim.

For både dig som hjemmesideejer og dine besøgende er det en særdeles god ide at benytte SSL kryptering. Det betyder nemlig, at uvedkommende ikke kan stjæle følsomme data, når din kunde indesender kontaktformularer eller kreditkortoplysninger under checkout i en webshop.

Derfor er SSL et et must for alle, der driver en seriøs hjemmeside eller webshop.


SÅDAN VIRKER SSL

Hovedformålet med SSL er at kryptere data, som indtastes i formularer på en hjemmeside, så ingen uvedkommende kan stjæle informationerne.

Dette foregår i praksis ved, at der bliver indsat tilfældige tegn i de indtastede informationer, som derfor ikke kan læses af uvedkommende, som kunne tænkes at opsnappe dataen undervejs.

Denne krypterede data kan kun læses af indehaveren af den korrekte relevante krypteringsnøgle, og sendte data holdes herved sikker for tyveri af data.


CHROME OG FIREFOX SÆTTER STANDARDEN

Der er fokus på sikker databehandling på alle fronter og Google og Mozilla har taget endnu et skridt, der skal gøre det mere sikkert at surfe og handle på nettet.

Google Chrome og Mozilla Firefox browseren markerer nu tydeligt, hvis et site ikke benytter SSL ved at sætte et udråbstegn i browseren, som viser, at sitet ikke har et SSL certifikat tilknyttet og dermed må betragtes som usikkert at besøge.

Omvendt belønner Chrome og Firefox de sikre sider med SSL kryptering ved at vise en hængelås i browseren, så de besøgende let kan se, at et givent site er sikkert at dele eksempelvis kreditkortoplysninger med. Dette er et element, der kun vil være godt for konverteringsraten i webshoppen, når kunderne kan se, at din shop er sikker at handle i.


SÅDAN FÅR DU SSL

Certifikaterne eksisterer i forskellige udgaver. De simpleste certifikater bekræfter kun, at du har ret til at bruge dit domæne, mens mere avancerede udgaver verificerer, at virksomheden er legitim ved blandt andet at kontakte virksomheden og tale med en medarbejder på stedet. 

I andre CMS-systemer såsom Wordpress, Drupal, Wocommerce, Joomla, Wix osv. skal du selv kontakte en webudvikler for at få opsat certifikatet, da det er en krævende proces som meget let kan gå skævt og koster dig penge.
– Det er selvklart indbygget i Squarespace platformen og nye tiltag for at følge med Googles krav, er konstant under udvikling. Squarespace gør det bare nemmere at eksistere digitalt.

Vil du vide mere, så læs inde på deres support side om detaljerne for SSL

Har du behov for at få SSL certifikat på din hjemmeside, står jeg klar med hurtig assistance.


Medlemsbladet MUSIKKEN's visuelle koncept er blevet videreført fra papir til pixels.

Sharing is caring

Det mantra omfatter nu også Dansk Musiker Forbund København.

DMF København har en bred skare af medlemmer. Lige fra unge og til pensionister. På det seneste, har pdf-udgaven af bladet ikke kunne løfte opgaven om at være dele-venlig. DMF Ungdomsudvalg efterspurgte en digital udgave af medlemsbladet MUSIKKEN, så de bedre kunne dele og skabe debat i netværket. Det har de nu. 

Jeg har været så heldig, at få lov til at designe i alt 5 blade. Derfor har det også været en let overgang at skulle videreføre det visuelle koncept fra trykt blad til the worldwideweb.

Missionen med bloggen er, at kunne give bedre muligheder for at skabe god synergi i kulturlivet. Rejse sunde debatter og give musiklivet en digital stemme. Det håber jeg bliver modtaget positivt og at der bliver draget god nytte af. Tillykke med at være blevet digitaliseret! Du kan læse bladet på dmfkbh.squarespace.com

 

 Responsivt design til smartphones og tablets.

Responsivt design til smartphones og tablets.

 Webbanner designet til hovedsiden dmfkbh.dk som linker til bloggen.

Webbanner designet til hovedsiden dmfkbh.dk som linker til bloggen.

 En god velkomstside med et overblik, søgefelt, hurtig kontakt og SoMe profiler.

En god velkomstside med et overblik, søgefelt, hurtig kontakt og SoMe profiler.

 Hver blogpost har fået tildelt tags og kategorier. Billedmaterialet har kilder på, websitet har den sikre SSL forbindelse som er blevet et krav fra Google's side.  SEO er tænkt ind. Summen af dette forbedrer page rankingen.

Hver blogpost har fået tildelt tags og kategorier. Billedmaterialet har kilder på, websitet har den sikre SSL forbindelse som er blevet et krav fra Google's side. 
SEO er tænkt ind. Summen af dette forbedrer page rankingen.


I Squarespace er der altid plads til vokseværk

Og nu da fagforeningen er kommet med på Squarespace-bølgen er der pludselig åbnet op for en masse muligheder for bedre, at kunne servicere deres medlemmer. Der er blandt andet en kontaktformular så de kan skrive deres ideer og forslag ind, direkte til den ansv. redaktør. Anine Fuglesang; skarpere korrekturlæsning og falkeblik, skal man lede længe efter – og så er hun ovenikøbet også behageligt selskab.

På DMF Københavns blog kan der til hver en tid, bygges en hjemmeside på. Der er også altid mulighed for en webshop der kan udbyde fysiske, digitale og service produkter, og de kan nu også vælge at lancerer deres events via en landingpage. Ubegrænsede muligheder og effektivt til 1260 kr. inkl. moms for et års abonnement inkl. SSL, datasikkerhed, domæne og hosting.


Overrask dem du holder af med en digital hilsen

Er du én af dem som også mindes de fysiske hjemmebiksede jule- og nytårskort, eller familie portrættet i deres fineste julestads, som kom med posten?
Jeg kan! Og kan godt blive ærgelig over at den tradition er blevet nedprioriteret sideløbende med at den digitale tidsalder har fået overtag. En mail er nem. Indrømmet! Men, hvad nu hvis du kan mere? 


Jeg har været i tænkeboks

– og tilbyder for en relevant periode, at opsætte din families nytårshilsen – digitalt :-) 
Hvordan? Det sker på en coverpage, hvis indhold og side forsvinder og slettes igen efter 30 dage online. Domænet kan være skjult med password eller være offentligt. Du bestemmer. Domænet lejer vi midlertidigt via Squarespace og derfor kommer den fx. til at se sådan ud: www.julehilsen2016.squarespace.com

Du kan også få designet en digital bryllupsinvitation – hør mere om mulighederne. Bare skriv til mig på hej@christelvoss.com
 


Fra andedam til over there

Internettet har ingen grænser. Så hvorfor begrænse sin egen forretning?

Siden mit site blev nomineret til at være iblandt verdens bedste designet i Squarespace, er der kommet henvendelser fra Over There. Jeg blev inviteret af udvikleren bag Peoplemap.co og min profil kom på hendes site iLoveCreatives. I skrivende stund, har jeg også forfattet en udtalelse til American Webmasters Association, som skal være i selskab med andre eksperters anbefalinger. Jeg taler varmt om Squarespace.
Der skal scrolles meget da mit indlæg er langt nede på siden ;-)
 

 
American-Webmasters-Association
Christelvoss-on-AWA.png
 

 

Sidste dag med 15%

Jeg har snart kørt 2 måneder med fordelagtige priser. Idag er den sidste dag hvor mit tilbud gælder og hvor mine 4 produktpakker er 15% billigere. Vil du med på fremtidens web platform? Så kontakt mig. Kører din nuværende shop på Shopify, kan jeg oplyse at der er penge at spare på månedsbudgettet. Se og sammenlign mellem de to:


SERVICE INFO:
De sene aftentimer går med at kode mit eget site om til at være 2-sproget. Derfor kan du også være så uheldig at opleve fejl på sitet. Det beklager jeg og håber du vil vende tilbage.


Din hjemmeside er en vigtig del af dit brand. Men, bliver du set som du gerne VIL ses?

Indtil den sidste dag i november, kan du få det bedste af det bedste – til nedsat pris!

Din hjemmeside er et spejl af din virksomhed. Og vigtigst er, at sitet hele tiden opleves som værende dynamisk og levende af dine besøgende kunder. For at en hjemmeside kan yde gode resultater, er der mange områder som skal plejes. En hjemmeside kræver tid, fokus, vedligeholdelse og udvikling for at kunne tiltrække kunderne. Det er et kort sagt; et fuldtidsarbejde.

Du har måske allerede en Squarespace. Hvis det er tilfældet, giver jeg hermed et godt incitament til at få set den igennem med en designers falkeblik. Få tilrettet indholdet, stilen, billederne. Få forslag til hvordan du kan kommunikere med dine besøgende. Og måske endda få skabt en gennemgående linje? Eller du har hørt om platformen/overvejer en ny hjemmeside? Så er her lidt uddrag af fordelene ved Squarespace.

Squarespace har uendelige design løsninger og er en CMS platform, som konstant optimerer.

 • Overskuelig, intuitiv bagvæg.
 • HTTPS giver ekstra sikkerhed
 • UI/UX best practices.
 • Indbygget SEO optimering.
 • Indbygget sitemap så Google indexerer hurtigere.
 • 24/7 kompetente support folk – de har vundet priser for deres service.
 • Egen indbygget analyse og er nem at tilkoble din Google Analytics.
 • Form og funktion er bygget ind fra start.
 • Du sparer penge på plugins og templates.
 • Håndterer utrolige mængder trafik.
 • Har du kun behov for blog? Så er Squarespace et fantastisk alternativ.
 • Har du brug for en shop? Hos Squarespace har du altid muligheden for tilvalg. 
 • Mobil-optimeret visning.
 • Responsiv – uanset skærmstørrelse præsenteres din hjemmeside perfekt.
 • Squarespace websites kan skaleres og der er plads til vokseværk og flexibilitet.
 • Aldrig mere selv stå for sikkerhed, server eller software opdateringer. 
  Det gør Squarespace for dig.


Jeg har designet de sidste 10 år og hjulpet en bred skare med deres visuelle identitet.
Jeg kan også hjælpe dig. Og lige nu, er kalenderen åben for nye kunder, som kun vil have det bedste af det bedste. Der er 15% at spare på webdesign og du kan bestille indtil den sidste dag i november måned. Min mission er at skabe smukke identiter, som er skræddersyet til det enkelte firmas DNA.

Design is the
silent ambassador
of your brand.

— Paul Rand


Hvorfor lige SquareSpace?

Wix, Wordpress, Joomla osv. imponerer mig ikke. Resultatet er ofte klodset. Deres bagvæg, kræver tid at overskue. Og når det gælder professionelle templates og plugins kan det hurtigt blive meget dyrt. Der er heller ingen garanti for at deres plugins vedligeholdes. Dvs. at sikkerheden på din hjemmeside kompromitteres, og så sidder du selv med en hacket hjemmeside og tabt indtægt.

Jeg designer websites og har kastet min kærlighed på platformen SquareSpace fordi, denne platform er utrolig godt designet og gennemtænkt. Den er intuitiv at vedligeholde, performer godt, indbygget SEO, kan håndtere stor trafik, og har kompetente supportmedarbejdere – de har faktisk vundet priser for deres service. Der er altid kyndig hjælp, et tast væk. Platformen vedligeholdes i døgndrift – SquareSpace, står for datasikkerheden. En CMS platform i konstant bevægelse... Alle pengene værd.

Derfor vinder SquareSpace mit designer hjerte!