Squarespace oplæg for klassiske musikere

Dansk Musiker Forbund har spurgt mig om ikke jeg kunne have lyst til at fortælle om mit arbejde, erfaringer som selvstændig og hvad Squarespace kan, til deres Karriere Boost Classic. Det glæder jeg mig meget til! Indrømmet; det giver også sommerfugle i maven da det er mange år siden jeg har talt til en forsamling. Men, passionen for godt design og Squarespace, skal nok sejre over nervøsiteten.

Er du eller en i netværket medlem af Dansk Musiker Forbund, er du mere end velkommen til eventen som afholdes den heldige dato (på min fødseldag) 16. januar 2018. Jeg er på kl. 15:00–16:00.

Følg med inde på DMF's Facebook

 
Karriere Boost Classic_DMF.jpg
 

Christel Voss

Squarespace webdesigner + Art Director, Nørrebrogade 64, 2200 København N, Denmark

Let’s build beautifull things that work. Get your tailored visual identity, for both print and web, to help grow your brand. How you represent yourself online, is everything! 

Squarespace fan, Art Director and webdesigner from Copenhagen Denmark.