Template Design

 

Webløsning: 
"Solist"


Foto: AdobeStock

Du får: 1 side med 2 actionbuttons og en knap til kontakt. Har du brug for mere, så finder vi frem til en god løsning. Squarespace er et fleksibelt CMS-system, og alt hvad en musiker behøver, findes allerede indbygget.

Tilvalg med i prisen: Vælg mellem Visitkort, A5-flyers eller layout af en ekstra webside. Det kunne være at du ønsker selv at oprette events eller starte med en lille webshop. Levering af printklar pdf-fil som er layoutet i samme tråd efter website template – dvs. farver samt fonte.

Læs mere om produktet Gå op i Menu > Templates > "Solist"

 

Webløsning: 
"Modern Twist"


Art: Ari Weinkle

Du får: Opsætning og layout af op til ialt 20 sider med actionbuttons, hyperlinks, SoMe integrationer og en popup kontaktformular knyttet til Mailchimp. Billedbehandling er inklusiv i prisen. Og der genereres filer til alle dine Sociale platforme. Har du ikke noget logo, har jeg ideer til hvordan vi bedst løser den udfordring.

Tilvalg med i prisen: Vælg mellem Visitkort, A5-flyers eller layout af en landingpage. Levering af printklar pdf-fil som er layoutet i samme tråd efter website template – dvs. farver samt fonte.

Læs mere om produktet Gå op i Menu > Templates > "ModernTwist"

 

Webløsning: 
Blog + kontaktside

Design af visuelt koncept. CMS-system klar til artikler og billeder. Der ligger en øveblog klar. Den duplikeres og er er dit udgangspunkt for hver gang du vil skrive et blogindlæg. Gem, udgiv eller udgiv på en bestemt dato og tid. Det er op til dig!

Denne template får du billigere, da den allerede er klar til indhold. Jeg guider dig igennem indstillingerne og sammen får vi tilknyttet sociale medier og indsat SEO tekster.

Pris: 5.000 DKR. ex. 25% moms

 
 
C-Badge-NEG_Christelvoss-Squarespace-webdesign.png
 
DANISH
ENGLISH