Rhys Logan

Derfor vinder SquareSpace mit designer hjerte!


"...Hvorfor lige SquareSpace?"

Jeg blev selv fan den dag jeg besluttede at flytte mit site væk fra Wordpress efter endnu et angreb. Og, det har jeg aldrig fortrudt. Jeg brugte utrolige mængder tid, på at rydde op og genskabe efter hvert hacker-angreb. Nedetid og fokus væk fra min forretning, gjorde udslaget. I Squarespace kan du koncentrere dig om at skabe dit brand, og slipper for at skulle tænke på sikkerhed og opdateringer. Se her hvorfor jeg blev fan.

Wix, Wordpress og hvad de ellers hedder, imponerer mig ikke. Resultatet er ofte klodset. Deres bagvæg, kræver tid at overskue. Og når det gælder professionelle templates og plugins kan det hurtigt blive meget dyrt. Der er heller ingen garanti for at deres plugins vedligeholdes. Dvs. at sikkerheden på din hjemmeside kompromitteres, og så sidder du selv med en hacket hjemmeside og tabt indtægt.

Jeg designer websites og har kastet min kærlighed på platformen SquareSpace fordi, denne platform er utrolig godt designet og gennemtænkt. Den er intuitiv at vedligeholde, performer godt, indbygget SEO, kan håndtere stor trafik, og har kompetente supportmedarbejdere – de har faktisk vundet priser for deres service. Der er altid kyndig hjælp, et tast væk. Platformen vedligeholdes i døgndrift – SquareSpace, står for datasikkerheden. En CMS platform i konstant bevægelse... Alle pengene værd.

 
DANISH
ENGLISH