Fra andedam til over there

Internettet har ingen grænser. Så hvorfor begrænse sin egen forretning?

Siden mit site blev nomineret til at være iblandt verdens bedste designet i Squarespace, er der kommet henvendelser fra Over There. Jeg blev inviteret af udvikleren bag Peoplemap.co og min profil kom på hendes site iLoveCreatives. I skrivende stund, har jeg også forfattet en udtalelse til American Webmasters Association, som skal være i selskab med andre eksperters anbefalinger. Jeg taler varmt om Squarespace.
Der skal scrolles meget da mit indlæg er langt nede på siden ;-)
 

 
American-Webmasters-Association
Christelvoss-on-AWA.png
 

 

Sidste dag med 15%

Jeg har snart kørt 2 måneder med fordelagtige priser. Idag er den sidste dag hvor mit tilbud gælder og hvor mine 4 produktpakker er 15% billigere. Vil du med på fremtidens web platform? Så kontakt mig. Kører din nuværende shop på Shopify, kan jeg oplyse at der er penge at spare på månedsbudgettet. Se og sammenlign mellem de to:


SERVICE INFO:
De sene aftentimer går med at kode mit eget site om til at være 2-sproget. Derfor kan du også være så uheldig at opleve fejl på sitet. Det beklager jeg og håber du vil vende tilbage.


Christel Voss

Squarespace webdesigner + Art Director, Nørrebrogade 64, 2200 København N, Denmark

I’m Christel Voss, specialised in building websites on Squarespace.

My passion is creating tailored visual identities that empower and grow your brand online. Whether you’re big or small, a large company or an artist – if you aim for quality & beautiful (Nordic) craftsmanship, I’d love to hear from you.

DANSK
ENGLISH