Hvilken browser bruger du? Og hvorfor?

Er det en vane, fordi den har du altid brugt? Eller var det bare den din computer nu engang kom med?

Vi bruger alle vores foretrukne og de har alle deres små nuancer. Det forsøger jeg at kode til for hver opgave, så hjemmesiden vises som den skal. At holde sig opdateret i en digital verden, er nærmest en fuldtidsbeskæftigelse. Godt der er hjælpe redskaber fx. et godt netværk på Squarespace Circle og et lynende hurtigt Customer Support team fra Squarespace.

  Lånt af 9gag.com

Lånt af 9gag.com

Selv, bruger jeg Google Chrome fordi browseren har Developer Tools, som jeg bruger dagligt i mit virke.
Internet Explorer er nærmest et fy-ord og mange wedudviklere/webdesignere har opgivet at kode til den specifikke browser. 
 

Somme tider ændres tingenes tilstand sig for hurtigt.
Bla. har Safari's nyeste version 11 en indstilling som stopper for al lyd. Chrome har afviklet alt der hedder autoplay. Og hører du musik fra en hjemmeside på din tablet eller smartphone, afspilles denne fra den native player. Dvs at musikken afspiller i en mørkegrå baggrund og du kan slet ikke se hjemmesiden du kom fra!
– Med lidt javascript er det muligt at få autoplay tilbage på små Devices og desktops. Det kræver Soundcloud og en mp3-fil ;-)
 

Læs mere om Squarespace og browser support

 

Bruger du Safari, kan du gå glip af mange ting!
Sørg for at slå lyden til igen. Det gør du sådan:

Safari > Settings for This Website > Stop media with sound


Christel Voss

Squarespace webdesigner + Art Director, Nørrebrogade 64, 2200 København N, Denmark

I’m Christel Voss, specialised in building websites on Squarespace.

My passion is creating tailored visual identities that empower and grow your brand online. Whether you’re big or small, a large company or an artist – if you aim for quality & beautiful (Nordic) craftsmanship, I’d love to hear from you.

DANSK
ENGLISH