Medlemsbladet MUSIKKEN's visuelle koncept er blevet videreført fra papir til pixels.

Sharing is caring

Det mantra omfatter nu også Dansk Musiker Forbund København.

DMF København har en bred skare af medlemmer. Lige fra unge og til pensionister. På det seneste, har pdf-udgaven af bladet ikke kunne løfte opgaven om at være dele-venlig. DMF Ungdomsudvalg efterspurgte en digital udgave af medlemsbladet MUSIKKEN, så de bedre kunne dele og skabe debat i netværket. Det har de nu. 

Jeg har været så heldig, at få lov til at designe i alt 5 blade. Derfor har det også været en let overgang at skulle videreføre det visuelle koncept fra trykt blad til the worldwideweb.

Missionen med bloggen er, at kunne give bedre muligheder for at skabe god synergi i kulturlivet. Rejse sunde debatter og give musiklivet en digital stemme. Det håber jeg bliver modtaget positivt og at der bliver draget god nytte af. Tillykke med at være blevet digitaliseret! Du kan læse bladet på dmfkbh.squarespace.com

 

Responsivt design til smartphones og tablets.

Responsivt design til smartphones og tablets.

Webbanner designet til hovedsiden dmfkbh.dk som linker til bloggen.

Webbanner designet til hovedsiden dmfkbh.dk som linker til bloggen.

En god velkomstside med et overblik, søgefelt, hurtig kontakt og SoMe profiler.

En god velkomstside med et overblik, søgefelt, hurtig kontakt og SoMe profiler.

Hver blogpost har fået tildelt tags og kategorier. Billedmaterialet har kilder på, websitet har den sikre SSL forbindelse som er blevet et krav fra Google's side.  SEO er tænkt ind. Summen af dette forbedrer page rankingen.

Hver blogpost har fået tildelt tags og kategorier. Billedmaterialet har kilder på, websitet har den sikre SSL forbindelse som er blevet et krav fra Google's side.
SEO er tænkt ind. Summen af dette forbedrer page rankingen.


I Squarespace er der altid plads til vokseværk

Og nu da fagforeningen er kommet med på Squarespace-bølgen er der pludselig åbnet op for en masse muligheder for bedre, at kunne servicere deres medlemmer. Der er blandt andet en kontaktformular så de kan skrive deres ideer og forslag ind, direkte til den ansv. redaktør. Anine Fuglesang; skarpere korrekturlæsning og falkeblik, skal man lede længe efter – og så er hun ovenikøbet også behageligt selskab.

På DMF Københavns blog kan der til hver en tid, bygges en hjemmeside på. Der er også altid mulighed for en webshop der kan udbyde fysiske, digitale og service produkter, og de kan nu også vælge at lancerer deres events via en landingpage. Ubegrænsede muligheder og effektivt til 1260 kr. inkl. moms for et års abonnement inkl. SSL, datasikkerhed, domæne og hosting.


Christel Voss

I’m Christel Voss, specialised in building websites on Squarespace.

My passion is creating tailored visual identities that empower and grow brands online. If you aim for quality & beautiful (Nordic) craftsmanship, I’d love to hear from you.